Hjälpcenter

Hur länge ett album sparas

Ett öppnat evenemangsalbum är öppet i ett antal dagar som beror på dess storlek, räknat från den senaste öppningen, och raderas sedan helt. Vad du kan radera själv, och när.

2 minuters läsning

Ett evenemangsalbum sparas inte för alltid. När det har öppnats är det öppet i det antal dagar som dess storlek har, och sedan raderas det med allt innehåll. Spara det du vill behålla före den dagen.

Hur länge ett album är öppet

StorlekÄr öppet
Prova30 dygn
Fest183 dygn
Stort evenemang365 dygn
Bröllop365 dygn
  • Dagarna räknas från den senaste öppningen. För de flesta album är det ögonblicket då fotona öppnas.
  • Med Öppnas ett år senare är den senaste öppningen dagen då meddelandena öppnas. Fotona är öppna under hela det året, och sedan i det antal dagar som storleken har.
  • Öppna albumet nu startar räkningen i det ögonblicket.
  • Ett byte till en större storlek ger albumet den nya storlekens dagar, räknat på samma sätt.
  • Den sista dagen visas under Öppet till på evenemangets sida, och i albumet bredvid antalet foton.

När albumet stängs

  • När tiden tar slut, på den sista dagen vid samma klockslag som albumet öppnades, visar länken och koden Det här albumet är stängt. Ingen kan längre titta på albumet, lägga till i det eller ladda ner från det, inte heller du.
  • Rensningen som körs varje timme raderar sedan albumet för gott: alla foton, videor och meddelanden, namnen och mejladresserna som gästerna lämnade och inbjudningarna. Evenemanget försvinner från din sida Evenemang.

Radera ett evenemang

Du kan själv radera ett evenemang när som helst, förseglat eller öppet. Öppna Evenemang, tryck på Hantera vid evenemanget, tryck på Radera evenemanget längst ner på sidan och bekräfta med Radera. Länken slutar fungera direkt, och alla foton, videor och meddelanden tas bort för gott, med det som gästerna lämnade. Att radera ett evenemang ger inte tillbaka en betalning för en större storlek.

Ta bort ett foto eller meddelande

När albumet är öppet öppnar du ett foto eller en video medan du är inloggad och trycker på Ta bort, eller trycker på Ta bort bredvid ett meddelande. Det tas bort för alla och kan inte återställas. Medan albumet är förseglat ser du inget av det, så inget kan tas bort innan det öppnas.

Om du raderar ditt konto

När du raderar ditt konto raderas alla evenemang du har skapat, förseglade eller öppna, med alla foton, videor och meddelanden i dem, och länkarna slutar fungera. Radera ditt konto beskriver raderingen. Dataexporten för ditt konto listar dina evenemang bara med namn och datum, utan foton och videor.

Läs vidare